Καλώδιο Φόρτισης Konfulon S88 USB-A σε Micro USB

4.00

Περιγραφή

Κωδικός Προϊόντος: 2895

Αναβαθμίστε την εμπειρία φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων με το Καλώδιο Φόρτισης Konfulon S88, σχεδιασμένο για συσκευές με θύρα Micro USB. Αυτό το καλώδιο συνδυάζει αντοχή και υψηλή απόδοση, προσφέροντας αξιόπιστη σύνδεση και γρήγορη φόρτιση.

Το Konfulon S88 διαθέτει κλασικό USB-A βύσμα στο ένα άκρο και Micro USB βύσμα στο άλλο, εξασφαλίζοντας συμβατότητα με μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως smartphones, tablets, power banks, και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούν Micro USB. Με μήκος 1 μέτρο, είναι αρκετά ευέλικτο για καθημερινή χρήση, ενώ υποστηρίζει ρεύμα έως 2.4A για γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση.

Κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής υλικό TPE, το καλώδιο αυτό είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στη φθορά και να προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: κομψό μαύρο χρώμα και δυναμικό μαύρο-κόκκινο συνδυασμό, ταιριάζοντας με το προσωπικό σας στυλ.

Το Konfulon S88 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό καλώδιο για τις Micro USB συσκευές τους.

Χαρακτηριστικά
Θύρα

USB-A σε Micro USB

Ρεύμα

2.4A

Μήκος

Χρώμα

Μαύρο, Μαύρο & Κόκκινο

Υλικό

TPE με υψηλή ανθεκτικότητα

85 σε απόθεμα

Παρατηρήσεις
  • Συμβατότητα: Κατάλληλο για όλες τις συσκευές με θύρα Micro USB, όπως smartphones, tablets, power banks, και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Φροντίδα και Συντήρηση: Για να διατηρηθεί η ανθεκτικότητα του καλωδίου, αποφύγετε την υπερβολική κάμψη και την έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες ή υγρασία.
  • Εγγύηση: Το προϊόν καλύπτεται από εγγύηση 12 μηνών για ελαττώματα κατασκευής.
  • Συσκευασία: Το καλώδιο παρέχεται σε ασφαλή συσκευασία για την προστασία του κατά την αποστολή.
  • Χρήση: Ιδανικό για γρήγορη φόρτιση και ασφαλή μεταφορά δεδομένων.
  • Διαθεσιμότητα χρωμάτων: Διατίθεται σε δύο χρώματα – Μαύρο και Μαύρο & Κόκκινο, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ σας.

Σχετικά Προϊόντα